WAAR EN WANNEER?


Op donderdagavonden van 20:00-21:00 uur bij Dansschool Moving Harmony aan de Blooksven 40 te Zaandam. Je kunt hier gratis je auto parkeren. Vanuit Amsterdam ben je er in 15 à 20 minuten met de auto.

Neem het liefst een eigen yogamatje, yogariem (of een Pilates weerstandselastiek), een handdoek en een flesje water mee. Yogamatjes zijn aanwezig indien je deze niet hebt of bent vergeten mee te nemen.

Een proefles kost €7,50 en een losse les €11. Deze kun je òf wie deze website betalen òf betaal je na afloop van de les. Dat mag contant of ik stuur je een betaalverzoek na de les. Je kunt ook een 10 lessenkaart kopen voor €95, dan bespaar je dus €15. Deze 10 lessenkaart kun je binnen 20 aangeboden lessen na aanschaf opmaken. Zo zit je niet vast aan een abonnementsvorm, wat je veel vrijheid geeft. We houden bij afname van deze 10 lessenkaart samen bij hoeveel lessen je nog te gaan hebt. 

Meld je op tijd aan voor deelname aan een les! 


Kun je je niet meer aanmelden, dan is de les vol. Je kunt je wel op de wachtlijst laten zetten. Mocht je onverhoeds niet kunnen, meld je dan op dezelfde manier af, het liefst minstens 24 uur voorafgaand aan de les zodat iemand van een eventuele wachtlijst alsnog mee kan doen.  Heb je je niet binnen 2 uur voorafgaand aan de les afgemeld, dan ben ik genoodzaakt die les in rekening te brengen. 

Bij minder dan 3 aanmeldingen gaat de les niet door en bericht ik de aanmelder(s) over het vervallen van de les.

In de schoolvakanties zijn er geen lessen. Mocht ik door overmacht niet kunnen, dan regel ik een vervangend gecertificeerd Essentrics docent of de les vervalt. In dat laatste geval hoef je uiteraard niet te betalen. Het lesrooster van het seizoen vind je op de 'rooster' pagina.