Home » ESSENTRICS LESSEN IN ZAANDAM

WAAR EN WANNEER?


Op donderdagavonden van 19:30-20:30 uur vindt de Essentrics les plaats in de balletstudio van Dansschool Moving Harmony aan de Blooksven 40 te Zaandam. Je kunt hier makkelijk gratis je auto parkeren. Vanuit Amsterdam Sloterdijk is het maar 15 minuten rijden met de auto. 

 

Op zaterdagochtenden zijn de Essentrics lessen van 9:00-10:00 uur bij FluXus in de voormalige Verkadefabriek aan de Westzijde 168 in Zaandam. Tip: de koffie erna bij de De Koffiezaak pal naast FluXus is een aanrader :-). Je kunt achter Fluxus je auto parkeren en aan de bar bij FluXus een uitrijkaart kopen voor €2,50. Deze is de hele dag geldig, dus na de les nog even de stad ingaan is geen probleem. Iets verderop bij de atletiekbaan kun je gratis parkeren, vanaf daar is het maar 5 minuten lopen naar FluXus.

 

Voor beide lessen geldt: neem het liefst een eigen yogamatje, yogariem (of een Pilates weerstandsband), een handdoek en een flesje water mee. Yogamatjes zijn aanwezig indien je deze niet hebt of bent vergeten mee te nemen.


Een proefles kost €5 en een losse les €10. Deze betaal je na afloop van de les. Dat mag contant of ik stuur je een betaalverzoek na de les. Je kunt ook een 10 lessenkaart kopen voor €90, dan bespaar je dus €10. Deze 10 lessenkaart is een jaar geldig vanaf de datum van aankoop. Zo zit je niet vast aan een abonnementsvorm, wat je veel vrijheid geeft. We houden bij afname van deze 10 lessenkaart samen bij hoeveel lessen je nog te gaan hebt. 

 

Meld je altijd aan voor deelname aan een les! Kun je je niet meer aanmelden, dan is de les vol. Je kunt je wel op de wachtlijst laten zetten. Mocht je onverhoeds niet kunnen, meld je dan op dezelfde manier af, het liefst tot uiterlijk 12 uur voorafgaand aan de les zodat iemand van een eventuele wachtlijst alsnog mee kan doen.  


In de schoolvakanties zijn er geen lessen. Mocht ik door overmacht niet kunnen, dan doe ik mijn uiterste best een goede vervanger te regelen.  Het lesrooster van het seizoen vind je op de 'rooster' pagina.